TULIP INN OOSTERHOUT

Tulip Inn Oosterhout
TULIP INN OOSTERHOUT

Kom naar Tulip Inn in Oosterhout voor een rustig verblijf in het zuiden van Nederland.

Ons 3-sterren hotel is gelegen in het kleine landelijke stadje Oosterhout op slechts 55 km van Rotterdam en 66 km van Antwerpen. Gunstig gelegen aan snelweg A27, tussen Breda en Tilburg, bieden wij een toegankelijke plek, ideaal voor een aangenaam en rustig verblijf, zowel voor zakelijke bijeenkomsten als vakantietrips.

Er zijn tal van nabijgelegen trekpleisters, zoals pretpark en vakantiecomplex De Efteling, één van de grootste van Europa, op slechts 20 minuten rijden. Natuurliefhebbers kunnen genieten van een verkenning van het Nationaal Park De Biesbosch, een rustig natuurreservaat met wilgenbossen, kreken en rietvelden. Dit is één van de laatste uitgebreide netwerken van zoetwater getijdengebieden in Noordwest-Europa, een toevluchtsoord voor trekvogels en zeer geschikt om te fietsen of te varen - en op slechts 15 minuten rijden van het hotel.

Maar als u meer houdt van het stadsleven, vindt u cultuur en winkelmogelijkheden in het nabijgelegen Breda of Tilburg. In Breda, op 15 minuten rijden, heeft het winkelcentrum de Barones een breed scala aan boetieks en kunt u ook genieten van de ingewikkelde gotische architectuur van de Grote Kerk. Net buiten Tilburg, op een half uur rijden, biedt het Safaripark Beekse Bergen een ideaal dagje uit.

Ons hotel beschikt over 63 rookvrije kamers, keuze om te dineren en zes vergaderruimten met airco. Er is wifi in het gehele hotel. En we hebben gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto's. Er zijn veel fiets- en wandelpaden in de buurt, dus u kunt de mooiste plekken in onze omgeving verkennen. Reserveer via onze site voor de best beschikbare prijs.

 

DUURZAAM

Green key logo Tulip Inn Oosterhout is door de Green Key organisatie gecertificeerd op het gebied van duurzaamheid. Het "Green Key Gold"certificaat heeft het hotel ontvangen voor de hoge mate van duurzaamheid van het hotel. Voor meer informatie klik hier.  

Of het nu gaat om een zakelijk verblijf, een korte vakantie of een weekendje weg, Tulip Inn Oosterhout biedt mogelijkheden te over.

Tulip Inn Oosterhout is onderdeel van Autogrill Nederland. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen? Check dan onze Facebook of Twitter pagina!

Reserveren

Online reserveren kan via bovenstaande boekingstool, maar u kunt uiteraard ook rechtstreeks bij ons reserveren.

Neem contact met ons op voor reserveringen of overige informatie via:
T +31 162 453643
E oosterhout@autogrill.net

Graag tot ziens in Oosterhout!